top of page

Empreneduria i estratègia

Els hi podem ajudar a desenvolupar el seu projecte i a reposicionar la seva empresa al mercat.
Demani cita a:reserves@easybsolutions.com

Business Meeting

Consulta inicial

Estudiem cóm us heu organitzat, quins han estat els vostres resultats i examinem les estratègies que estan duent a terme les organitzacions per a ser referents i competitives en aquest mon tan dinàmic i canviant.  L'hi proposarem una sèrie d'estratègies adaptades a la seva línia de negoci. Posi's en contacte amb nosaltres per conèixer cóm el podem ajudar des d'aquest servei.
Demani hora a reserves@easybsolutions.com

Business Meeting

Sessió de planificació estratègica

Comptant amb la nostra experiència en diferents sectors productius, el nostre equip te la capacitat i els coneixements necessaris per duur la seva empresa al següent nivell.
A Easy Business Solutions SL combinem els nostres coneixements i habilitats per proposar-vos la transformació dels processos i estratègies implementades fins l'actualitat. Ens omple d'orgullo poder ajudar als nostres clients a donar forma i millorar l'estrictura i gestió de les seves empreses.
Demani hora a reserves@easybsolutions.com

Brainstorming

Anàlisi de posicionament i marca

Vol desenvolupar el seu negoci però no està segur de a qui consultar? Necessita ajuda amb el pla o l'execució del seu proper projecte? Deixi'ns assessorar-li. Qualsevol organització pot avançar amb petits canvis implementats de manera progressiva, però construir les bases per un futur estable a aquest entorn exigeix prendre decisions estratègiques i ben informades.
Demani cita a  reserves@easybsolutions.com

bottom of page